Om företaget

AB Atoma är ett familjeföretag grundat 1930.
 
Från starten och fram till 1980 bedrev företaget egen tillverkning och försäljning av naturprodukter och kemisk-tekniska artiklar.

Numera marknadsför och säljer Atoma i första hand produkter inom området växtbaserade läkemedel samt medicintekniska produkter. I vårt sortiment finns även kosttillskott, kosmetik och
en rad naturprodukter.

Atomas ambition är att enbart tillhandahålla produkter av allra högsta kvalitet, effekt och säkerhet, vilket vi uppnår genom att:

  • arbeta med produkter baserade på väl dokumenterade råvaror som är producerade enligt kontrollerade och certifierade tillverkningsprocesser
  • noggrant följa de myndighetskrav som ställs på våra produkter och oss som företag.

AB Atoma innehar tillverknings- och partihandelstillstånd vilket innebär att vi arbetar i enlighet med Läkemedelsverkets regler och standards om god tillverknings- och distributionssed (GMP resp. GDP).

Efter mer än 88 år som leverantör till den svenska apoteks-marknaden har vi lång erfarenhet av att arbeta med såväl egna som partners varumärken och kan därför, i tillägg till vår produktportfölj, även erbjuda en rad samarbetstjänster - läs mer om dessa här.

Vi baserar vår verksamhet på tre nyckelord:
    Tradition   -   Kunskap   -   Kvalitet

Kontakt
0
AB Atoma
Mellangården 4
SE-194 51 Upplands Väsby

0
Tel.: +46 8 590 760 00
Fax: +46 8 590 760 50

0info@atoma.se
0
© 2018 AB Atoma

Information
0
AB Atoma är ett familjeföretag grundat 1930. I mer än 88 år har vi varit verksamma som apoteksleverantör, vårt  huvudfokus är att marknadsföra och sälja produkter inom området utvärtes och växtbaserade läkemedel samt medicintekniska produkter. Vidare erbjuder vi en rad samarbetstjänster inom detta område.