Probimin+, pulver 250 g

Rea:
379 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
30300
Antal:
ProbiMin+ är ett kosttillskott i pulverform med levande,
friska och livskraftiga mjölksyrabakterier. 
 
Mjölksyrabakterier är naturliga och utgör ett historiskt arv, där hela 80% av immunsystemet är relaterat till tarmfloran. Detta gör att de flesta djur inklusive människan mår väl av och har ett behov av dessa bakterier för sitt välbefinnande, oavsett ålder. 
 
Mjölksyrabakterierna representerar grunden för den livskraft som gör att magen och matsmältningen kan fungera väl. Tillskott av mjöksyrabakterier är ofta mer nödvändigt än vitaminer och mineraler för att magen och resten av kroppen skall må bra.
 
Probimin+ innehåller väldokumenterade och lagringsstabila bakteriekulturer som garanterat är lika verksamma under 24 månader efter tillverkning vid förvaring i rumstemperatur. De förpackas i burkar med torkmedel monterade i locken för bästa hållbarhet. Analyser av råmaterial och färdig produkt utförs av ett oberoende svenskt laboratorium för att garantera högsta kvalitet. 
 
Probimin+ innehåller fem olika bakteriekulturer:
Bifidobacterium lactis 
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum 
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus bulgaricus 

5 ml (ca 1 tsk) innehåller 12.000.000.000 bakterier
15 ml (ca 3 tsk) innehåller 36.000.000.000 bakterier
 
Probimin+ innehåller även Inulin som extraheras från endive-rötter. Inulin innehåller både FPS (frukto-polysackarider) och FOS (frukto-oligosackarider), denna kombination medför att mjölksyrabakterierna bibehåller sin livskraft genom att Inulin både stimulerar tillväxt och aktivitet hos värdorganismens egen gynnsamma bakterieflora.  
 
Probimin+ innehåller inga smak-/färgtillsatser eller sötningsmedel, är fritt från mjölksocker och allergiframkallande mjölk- och sojaprotein.
Detta gör att produkten passar de allra flesta, oavsett ålder och livsstil, även för diabetiker samt personer med laktos- och/eller glutenintolerans.
Bra alternativ också för personer som har svårt att svälja tabletter.
 
Dosering:
1 tsk = 5 ml 1-3 ggr dagligen i samband med måltid. 
Pulvret kan enkelt strös över mat/foder för att få i sig det lätt, men kan även röras ut i ett halvt glas vatten. Pulvret ger ingen smak.