Om företaget

Aktiebolaget Atoma grundades 1930 i Stockholm av entreprenörsparet Nils och Maud Undén. Från starten och fram till 1980 bedrev företaget egen tillverkning och försäljning av naturprodukter och kemisk-tekniska artiklar.
 

Idag, nästan 90 år senare ägs och drivs Atoma fortfarande av samma familj, nu av tredje och fjärde generation. Numera marknadsför och säljer Atoma i första hand produkter inom området växtbaserade läkemedel samt medicintekniska produkter och kosttillskott. I sortiment finns även exklusivt utvalda kosmetiska naturprodukter.


Atomas ambition är att enbart tillhandahålla produkter av allra högsta kvalitet, effekt och säkerhet, vilket vi uppnår genom att:

  • arbeta med produkter baserade på väl dokumenterade råvaror som är producerade enligt kontrollerade och certifierade tillverkningsprocesser
  • noggrant följa de myndighetskrav som ställs på våra produkter och på oss som företag.
 
AB Atoma innehar partihandelstillstånd vilket innebär att vi arbetar i enlighet med Läkemedelsverkets regler och standards om god distributionssed (GDP).

Sammantaget bygger vi vår verksamhet på tre nyckelord:
    Tradition   -   Kunskap   -   Kvalitet

 
Efter drygt 90 år som leverantör till den svenska apoteks-marknaden har vi lång erfarenhet av att arbeta med såväl egna som partners varumärken och kan därför, i tillägg till vår produktportfölj, även erbjuda en rad samarbetstjänster - läs mer om dessa här.